Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kos Kos
Kos (03.21. - 04.20.)
Fejjel megy a falnak, nem hiába hasonlítják a jegy szülötteit a Koshoz. Nem szereti a korlátokat, határokat, szabályokat. Mindig a tömeg középpontjában áll, szereti, ha figyelnek rá, s szívesen űz küzdősportokat. Őszinte, és becsületes, ugyanakkor nehéz természetét néhány nem szeretik.

BikaBika (04.21. - 05.20.)
A képzőművészet, zene, tánc különösen érdeklik. Kitartó, fejlett igazságérzettel rendelkezik, jobb nem újat húzni vele. Biztonságérzetet áraszt, s szereti barátait. Jóindulatú, szereti a kényelmet, a megszokások embere.Szinte sosem vállal kockázatot.

IkrekIkrek (05.21. - 06.21.)
Rengeteg barátot szerez, társasági lény. Legnagyobb fegyvere a nyelve, már tiniként is bárkit rábeszél bármire. Fanyar humorát mindenki értékeli, vitába azonban nem érdemes kezdeni vele. Szereti a jó társaságot, keresi az elfoglaltságot.

RákRák (06.22. - 07.22.)
Jobban szeret egyedül lenni, szeret olvasni, tanulni. Aggodalmaskodó, igényli a dícséretet. Szereti a megszokott dolgokat, ragaszkodik családjához. Makacs, de azért tanul hibáiból, s akit szívébe zár, azért mindent megtesz.

OroszlánOroszlán (07.23. - 08.22.)
Már tini korban is ő a legjobb szervező. Büszke és kitartó, s nem tűri, hogy mások előtt jelenetet rendezzenek. Felelősségérzettel rendelkezik, s barátai számíthatnak rá. Szeret szerepelni, szereti a szép dolgokat, s nem tűri az igazságtalanságot.

SzűzSzűz (08.23. - 09.22.)
Sérülékeny, és önbizalma nem túl nagy. Sértődékeny, ezért óvatosan kell bánni a szavakkal. Néha szereti sajnáltatni magát, és olykor hosszan fejti ki véleményét a dolgokról. Jó beszélgetőpartner, de meg kell szokni egyéni stílusát. Odaadó, segítőkész már tiniként is.

MérlegMérleg (09.23. - 10.22.)
Számára a barátság a legfontosabb, mindig rengeteg ember veszi körül. Nagyszerű humora van, s vitában verhetetlen. Olykor határozatlan, s a tanulás sem a legkedveltebb elfoglaltsága. Szereti a szép dolgokat.

SkorpióSkorpió (10.23. - 11.21.)
Lázadó típus, szüleinek nincs könnyű dolga vele. Ha problémája van, azt nem mondja ki. Szeret kritizálni és csak felületes barátságokat köt. Csak az igazi szerelemben képes megmutatni egyéniségét. Befelé forduló, s bár nem látszik rajta, félénk.

Nyilas
Nyilas (11.22. - 12.21.)
Önfejű, önállóságra törekszik. Nem szereti, ha ellenállásba ütközik, inkább félkészen hagy mindent. Szereti a különleges dolgokat, szeret olvasni. Szeret társaságba járni, s tudását is szívesen fitogtatja.

BakBak (12.22. - 01.20.)
Jó emlékezőképességű, szeret tanulni és olvasni. Nem nyílt típus, de otthon mindig szívesen segít. Problémáit általában nem osztja meg másokkal. Mindig nyugodt, olykor csendes típus. Kedves és nyugodt természete miatt mindenki szereti.

VízöntőVízöntő (01.21. - 02.19.)
Segítőkész, mindenkit szeret és önálló. Szereti a változatosságot, az elfoglaltságot, szeretne valami nagyot véghez vinni, de nem érti, ha mások önállótlanok. Kíváncsi és türelmetlen, szereti a társaságot.

Halak
Halak (02.20. - 03.20.)
A halak tiniként is együttérző, kedves, és jó társaság. Néha álmodozó, és egyedül is éppen olyan jól szorakozik, mint másokkal. Mivel függő típus, idejében tájékoztatni kell a dohányzás, az alkohol rossz hatásáról.
 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.