Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tavaszi ruhatár

Hosszúra rövidet:

Eddig csak a sportos ruházatot kedvelők húztak a hosszú ujjú pólóra a rövidet.Pedig milyen jól mutat a patchwork mintázatú szoknya pamutfelsőre vett, kötött rövid ujjúval.Persze a kiegészítökről se feledkezzen meg, aki nőies összeállításra vágyik!

Kislányos módi:

A poncsóláz nem múlik évek óta.Manapság ráadásul nemcsak a kislányoknak ajánlják a divattervezők ezt a holmit ,hanem korra való tekintet nélkül mindenkinek.Ennek megfelelően a választék is igen széles.Fiataloknak élénk színüt, lyukacsosat, bojtokkal díszítettet javasolnak, idősebbeknek pedig hosszút, bézs vagy egészen sötét árnyalatban, minimális mintával.

Sejtelmes sejtmintás:

A tarka mintás miniruha figyelmetfelkeltő viselet, még akkor is, ha a szabása bő.Csak sejteti az alakot, emiatt sokkal izgalmasabbnak tűnik.Magas sarkú lábbelivel és gyűrt stólával mutatósabb.

Divatos ujjak:

Idén a kabátok és a kardigánok kinálatában is jelentek meg bő, háromnegyedes ujjúdarabok.Mindegyik modell rendkivűl fiatalos, és jó szolgálatot tesz a tavaszi hónapokban.Kombinálja térdnadrággal, nőies csizmával vagy cipővel!

Régen és most:

A rövid bördzseki éppen olyan mint a farmer:mindig divatos,csak színe.díszitettsége és varrása változik évről évre.Felveheti farmerszoknyával,azonban tökéletes bársony-vagy szövetnadrággal is.

Az arányok kiegyenlítése:

Aki a felsötestét rövidnek véli, ám a lába hosszú,válasszon V alakú tunikát!Ezzel ugyanis látszólag nyújthaj az alakját.Ha ezt az öltözéket hosszú láncra füzött nyakékkel egészíti ki, egészen biztosan kijavítja a problémát.

JÓ ÖLTÖZKÖDÉST

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.