Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 Rihanna 10 titka:

 

Kép

 

1. Az S.O.S. című dalhoz készült klipet pont a 18. születésnapján forgatták!

2. Összehozták már Chris Brownnal és Sean Paullal. Chris jóval fiatalabb nála, tehát szóba sem jöhetne, mert Rihi inkább az idősebb pasikat szereti. Sean pedig egyszerűen csak jó arc, jelenleg is együtt dolgoznak, de semmi nincs köztük!

3. Imádja a szájfényt, és  egy kicsit már függő is , hiszen nonstop fénylenek az ajkai:)

4. Az az egyik mániája, hogy minden lefekvés előtt vitamintablettát vesz be. Lehet, hogy már pszihés a dolog, mert ha egyszer kimarad, nem is bír jól aludni! De szerinte este kell pótolni a vitaminszükségletünket!

5. Ha nem sikerül énekesnőként karriert építenie, akkor most az egyetemen ülne és pszihológiát hallgatna. Ez volt ugyanis a kettes számú terve!

6. Tiniként utált magasnak lenni. Már 14 éves korára 176 centisre nőtt, és az összes pasi alacsonyabb volt nála. Mára viszont hozzászokott, sőt örül, hogy viszonylag magas, bár most is van hátránya: nehezen talál háttértáncosokat.

7. Soha nem élt nagy lábon, ezért az első fizetését ruhákra és egy Prada napszemcsire költötte. Nagyon furcsa volt olyan üzletekben olyan darabokat vásárolnia, amelyekről korábban csak álmodozott.

8.Bevallja, Hello Kitty-rajongó . Mivel a világ számtalan országában megfordul, különféle csecsebecsékhez jut hozzá a cicás mintával, és azt vette észre, hogy az üzletek kínálata országonként változik!

9. Mióta ismert lett, mindenki barátkozni szeretne vele. Ő viszont elég óvatos , ezért továbbra is kizárólag a régi barátaiban bízik meg igazán. Ez persze nem jelenti azt, hogy nem  nyitott új kapcsolatra...

10. Nagy példaképe Beyoncé. Szerinte egy rendkívül kedves, okos és tehetséges lány. Reméli, ő is olyan sikeres lesz, mint Beyoncé, és a zenei karrier mellett színésznőként is lehetőséget kap a bizonyításra!

 

 

                          

 

                                               Rihanna időtöltése:
Szabadidejét álltalában vásárlásal tölti.Barbadosban születettés ott is nevelkedett.Ha Rihanna nem lenne énekesnő,akkorpszichlógusnak ment volna.Rihanna elköltözött az Államokba,hogy beindítsa színésznői
karrierjét,de most csak a zenére koncentrál.Nem szereti atisztességtelen embereket!Rihanna 2006-ban megnyerte az MTV Europe MusicAwards legjobb előadójának járó díjat.A gálán elmesélte az
újságoknak,hogy Beyoncé mindent
elsöprő hatást tett rá,és már kislány kora óta rajong a Destiny's formációvalberobbant énekesnőért.Nemrég lett kész az Umbrella,melyet Jay-Z-vel készített Rihanna.
Jay-Z azt nyilatkozta,hogy őt nem érdekli a 19 éves lányő megvanmst Beyonce-val!!
Rihanna gyermekkora óta rengeteget változott.Még azt is elmesélte,hogy kiskorában az öccsével nagy veszekedései voltak.Néha még üveget is vágott az öccse fejéhez.


Kép
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Legally Macrobid Discount Cheapeast Albuquerque LesInfilk

(LesInfilk, 2019.09.10 21:43)

Kamagra Shop Schweiz Buy Propecia For Hair Loss Can I Purchase Fluoxetine <a href=http://brandcial.com>cialis for sale</a> Amoxicillin Gluten Kamagra Quick Delivery Uk Best Generic Viagra Pharmacies

akác fa 6

(kurucz marietta, 2010.11.23 14:31)

szia rihanna szeretnek egysze elmeni hozád es nefeled tevagy akedvencem

akác fa 6

(kurucz marietta, 2010.11.23 14:27)

szia rihanna tevagy a kedvencem asztároktol